welcome to eykin blog,harap u gys enjoy with my blog *___*.

Sunday, 4 March 2012

entry tanpa tajuk


بسم الله الرحمن الرحيم 

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG


Assalamualaikum


huaaaaaaa,,tetibe jer kn,,arini sebenarnyer x ade mood nk update blog,,tp dsbbkn dh lame jri jemari ni x menaip,ku rjin kn diri tuk menupdate,,

knape th arini mood jd x keruan,,dgn pning kpalenyer,dgn perasaan skit ati,,fuhh!!bile mase cek ni blh skit ati kn,,kpde sape yg dtujukn pon cek x tawu!!enthlh maybe perasaan ni x dpt berthn lg,,seperti dihiris-hiris dgn pisau yg tajam ku rasekn,,bla bla bla....mls nk cite pnjng2..huhu

dpd melayan perasaan yg ntah ape2 ni,cek cube sibukkn diri dgn bace novel,,actually,cek x bape suke bce novel,,tp bile tgk tjuk novel tu mcm best(bkn mcm best lg,dh mmg best pon),tetibe jer rase nk bace,,tjuk nvel tuh hati kala cinta<----novel nih cek dh abis bce,,feeling abis!!,mne x nyer novel ni ade babak yg blh membuatkn  cek ketawe,senyum n menangis dgn sendirinyer~hehe,,jln cite nyer mmg terbaik lha~

skang nih otw bce novel--->awk suke sy x?pd pemulaan cite nih bg cek ok lh,not bad,,novel ni tebal sikit berbnding novel hati kala cinta,,agk pnt jgk lh nk abis kn 1 novel nih,,tp dsbbkn nk tawu sgt2 jln cite terakhirnyer,cek teruskn membace,,

bru jer sparuh cek bce novel awk suke sy x ni,tung abg bg pinjm novel die,,perhhh!!byk tuh!!x silp ade 5 buah novel,,tp nsib baik lh x tebal,,^^ jd bermint plk nk bce novel nih,,hehe

so stakat ni jer lh cite cek,,klu cite psl novel2 ni smpi besok pon x kn abis,,
okeyhlh,,see you leter,,enjoy reading!! =)







1 comment:

Ayumi Comot said...

huhu..ayu dah kureng sikit ngn novel2 ni...ade yg xabis pun bace lg..:P