welcome to eykin blog,harap u gys enjoy with my blog *___*.

Tuesday, 13 March 2012

mimpi yg x pasti

 
بسم الله الرحمن الرحيم

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG
Assalamualaikum

arini dh 13/3,,cpt sggh mase berlalu,,yg pstinyer bln ni adlh bln yg amt dgeruni o dtakuti oleh cek n bdk2 spm 2011 d seluruh malaysia bb bln ni lh result spm kuar,,fuhh!!gile kentang ar kn..tp ape kene mengene mimpi ngan result spm plk,,korg nk tawu sebenarnyer mimpi ni ade kaitan ngan result spm,,pg td mak cek ade cerite yg die ade mimpi psl ni lh..mak kte cek dpt keputusn spm yg x memuaskn,,haaa!!tanjat maimon,,opps tanjat syikin,,hehe,,brape tu??mengikut ape yg mak mimpi tu,cek dpt byk B jer,,biar btul mak aku ni kn...but akq ade kate klu mimpi mcm tu maybe dpt keputusn yg x memuaskan lawannyer,maknenyer,cek dpt kptsn yg bagus,,haha,,klakar la plk,,ade plk mcm ni kn,,mcm x logik jer...kebingungan dbuatnyer,,yg pastinyer,cek x tawu nak percaye o tidak mimpi mak nih..klu btul lh mimpi mak ni btul,cek redha jer lh,,,

#UNTUK BDK2 SPM 2011,GOOD LUCK 4 UR SPM
#sblum kuar umah tu jngn lupe bce bismillah n selawat byk2 ok

                                    

2 comments:

syahirah said...

good luck ur result spm :)

nurul asyikin syikin said...

thankz shahirah~ :)